Heilsmindevej 2, 2920 Charlottenlund

Solgt på 1 uge. Vi havde mange potentielle købere til denne bolig og alene 9 nye kunder i køberkartoteket til tilsvarende størrelse/område. Ring venligst 39616162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

På en fredfyldt villavej, der ligger perfekt placeret i hjertet af Charlottenlund, kan I nu blive næste ejer af en pragtfuld liebhavervilla med hele 337 etagemeter. Huset repræsenterer en efterspurgt kombination af herskabelig elegance og familievenlig funktionalitet. Prikken over i'et er den bynære beliggenhed med få skridt til skole og Jægersborg Allé. Villaen daterer sig tilbage til 1875 og fremstår særdeles velholdt og herskabelig med hvidpudsede facader og klassiske dannebrogsvinduer. Udover de flotte, ydre rammer så venter der en hav af detaljer indendørs, og huset er nænsomt istandsat indenfor de seneste år. Over hele linjen er der lyst og indbydende med velvalgte materialer i et lyst, skandinavisk look. De store, luftige rum, hvide farvenuancer og gedigne sildebensgulve er gennemgående i både stueplan og på førstesalen. Derudover kan I glæde jer over diskrete radiatorskjulere, flot loftshøjde, smuk stukkatur og hele to brændeovne, der bidrager med ekstra god stemning på adressen. Stueetagen byder på en smuk hall, gæstetoilet og hele palletten af stuer: Forstue/bibliotek, tv-stue og spisestue. Opholdsrummene i stueplan er indrette med henblik på at skabe en lys og indbydende stemning, der favner husets historie såvel som stilrene materialer. Spisestuen ligger i åben forbindelse med et super lækkert og moderne køkken, hvilket giver jer alle glæderne ved et køkken/alrum. Ved spisebordet kan I både nyde den knitrende ild i den hyggelige brændeovn, og på de lune dage åbner I naturligvis direkte op til den store træterrasse og resten af haven. På førstesalen er der et stort, flot badeværelse med badekar, dobbeltvask og bruseniche. Derudover er der et ekstra toilet og tre værelser, hvilket gør indretningsmulighederne ideelle til børnefamilien. I får også glæde af en fantastisk funktionel kælder med hele 112 kvadratmeter, der egner sig perfekt til teenageren, hjemmekontoret og/eller træningsfaciliteter. Kælderen har desuden et nydeligt badeværelse og et stort, praktisk vaskerum. Udenfor venter jer en charmerende og familievenlig have, der ligger helt aflukket og er samtidig smukt beplantet og derfor fantastisk idyllisk på alle årstider samt altid et sted med sol. Til børnefamilien er der allerede nedgravet en stor trampolin - Alt i alt en stor og stemningsfuld villa, som er klar til indflytning for jer, der drømmer om en hverdag i hjertet af Charlottenlund.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, også hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores netværk. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk