Christoffers Alle 23, 2800 Kongens Lyngby

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne villa på de bedste vilkår, selvom den tidligere var til salg i 1 år. Vi havde mange kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Forenden af rolig og blind vej ligger dette fine hus i et pænt og ordentligt villakvarter med plads til børneleg i haverne og på den stille villavej. Børnene vil elske at bo og lege her!

Villaen er et klassik hus i 1.plan opført i røde sten og med skiffer/tagpap på taget samt termovinduer. En nyere havestue er integreret i huset og der er stor garage plus carport og udhus samt en sydvendt og helt ugenert have.

Man bydes velkommen i en fin entre bag den nyere hoveddør og fra fordelingsgangen er der adgang til alle værelser - 3 stk. og nyere flot badeværelse samt nyere spisekøkken med bryggers. Hyggelig regulær stue med brændeovn og stor flot /isoleret havestue (pt. soveværelse) med udgang til terrassen/haven. Pæne gulve overalt og en gennemgående lys og rar stemning.

En rigtig fin ejendom, som er i god stand overalt - ude som inde. Her får man virkelig MEGET for pengene tæt på Kgs. Lyngby og København, men skal accepterer, at "naboen" bag en høj støjvold - er Ring 3!

Kom og oplev det på 1.parket - det er værd at investerer lidt tid på!

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk