Duevej 15, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Solgt på 7 dage til overbud. Vi havde 10 mulige købere forbi boligen, heraf 4 som ville købe boligen og af dem 3 som bød over udbudsprisen. Vi har derfor også fra denne bolig, mange ventende købere også til væsentlig dyrere boliger i første række.

Eksklusivt beach house i første række til vandet på Sjællands Odde

På en ypperlig naturgrund i første række til vandet finder I denne forrygende fritidsbolig. Her kan I hver morgen stå op til den smukkeste udsigt, hvor der er fri udsigt så langt øjet rækker i horisonten. Huset er fuldstændig indflytningsklart og kan overtages med det samme, hvilket gør det muligt for jer at nyde resten af sommeren 2021 på dette fantastiske sted. Det elegante beach house er opført i smukke træbjælker, der er patineret på den helt rigtige måde og dermed fletter perfekt ind i det naturskønne område. Få skridt tager jer direkte til stranden, og da der er langt til naboerne får I masser af privatliv. Boligarealet er optimalt udnyttet, og der er forskellige værelsesafdelinger med egne badeværelser. Det giver jer nogle unikke indretningsmuligheder, hvor f.eks. børn og gæster kan få deres egen afdeling. Hovedhuset og den matchende sidebygning forbindes af det elegante terrasseanlæg. I kan glæde jer over hele fem soveværelser og to store, stilrene badeværelser (det ene med tilhørende sauna, hvilket gør vinterbadning ekstra attraktivt her på adressen). Intet i dette hus er overladt til tilfældighederne; materialerne og nuancerne er nøje udvalgt og skaber et smukt helhedsindtryk på tværs af alle rum.~Lys, luft og naturmaterialer er tænkt ind i huset, ligesom opholdsafdelingen naturligvis er placeret, så I får det optimale ud af den fabelagtige beliggenhed. I opholdsafdelingen fletter køkken, alrum og stue sammen til et flot, funktionelt og ikke mindst familievenligt samlingspunkt. Her får I en prangede loftshøjde på knap fire meter, dejlig brændeovn til de kølige dage og utallige vinduer, der giver optimalt udbytte af naturen omkring jer. Udearealerne er mindst lige så fængende som de indendørs rammer. Her får I bl.a. udendørsbad, et hyggeligt udekøkken og et storslået terrasseanlæg, der binder det hele sammen. De omkringliggende arealer har fået lov til at vokse vildt, hvilket har to afgørende fordele: Vedligeholdelsesfrihed og smuk natur, hvor der er taget hensyn til biodiversiteten.~Huset har aldrig har været udlejet, selvom potentialet er stort. Her er ganske enkelt tale om et unikt fristed på en helt unik adresse med enestående herlighedsværdi.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk