Vinkelvej 16, 2950 Vedbæk

Solgt på første fremvisning naturligivs til udbudsprisen og der var flere købere. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Eftertragtet nem villa i det gamle Vedbæk - tæt på alt!

Med en stille og central placering i det gamle Vedbæk - en kort gå afstand til handelsgaden med de små lokale butikker, S-togstationen og ikke mindst den meget hyggelig havn og den velbesøgte badestrand - kan det næsten ikke blive bedre. Villaen er placeret på en lukket og ugenert grund med syd og vestvendt orientering og flere terrasser. Den gamle beplantning med flere frugttræer giver en yderst hyggelig stemning og ved indkørslen er der en carport til bilen og udhus til cykler og haveredskaber.
Med opførelsesår i 1968 hører villaen til i den bedste ende af skalaen fra den tid, da dette er en klassisk " Ib Schwanenflügel villa". Dermed i klassiske materialer af høj kvalitet - rødt tegltag, lysegule murstensfacader og termoruder samt hårdtræspartier på facaden. Villaen har desuden den geniale detalje, at der er lidt forskudte plan med en løftet værelsesafdeling og dermed en høj kælder/underetage med boligpræg. Indeholder hall/entre med korte trappeløb ned og op samt et nyere renoveret gæstetoilet. Dejligt stort vestvendt køkken/alrum med åben forbindelse til en lækker sydvendt pejsestue med udgang til den store terrasse. Forældresoveværelse med skabsvæg og 2 børneværelser med skabe samt nyere brusebadeværelse. I underetagen er der et fint vinrum med reoler og plads til mange flasker (+500)og et stort "værelse" med vinduer - i dag poolrum - samt fyrrum/værksted. Alt i alt en super villa, som er velindrettet og nem at passe samt ligger perfekt, så den vil kunne passe til en stor målgruppe - desuden kan den tilbygges betragteligt !

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162