Bernstorffsvej 33, 2900 Hellerup

Solgt på de absolut bedste vilkår. Vi havde flere potentielle købere som gav tilbud på denne bolig. Vi søger derfor også flere håndværker tilbud. Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis boligvurdering.

Kæmpestor villa med mega potentiale!

Hermed tilbydes en sjælden stor villa fra 1934 i klassiske gule sten og gråt tegltag - den rummer næsten 650 kvm under tag, når man tager den udnyttede tagetage og garagerne med i regningen. En spændende og usædvanlig bolig, som kan rumme en meget stor familie - eller flere generationer - alternativt bolig og erhverv.

Placeret på en helt privat og lukket grund mod vest med ejendommen placeret mod øst og vejen - meget tæt på den populære Rygaards International School og med kort til bus og S-tog, så man nemt kan komme omkring - også uden egne hjul. Som nok landets mest eftertragtet lokalområde, er Gentofte Kommunes mange faciliteter næppe nødvendigt at beskrive her!!!

Villaen er påbegyndt en indvendig renovering, som skal gribes på nuværende stadie for færdiggørelse efter egne behov og pengepung. Man har været i gang med demontering af inventar og delvist vægge, køkken og badeværelser, fordi planen var en total nyindretning og opdatering af villaen. Vigtigt er, at klimaskærmen - murværk, tag samt vinduer ikke kræver den store indsats. Sælger har fået andre planer og søger en aftager til ejendommen.

Her er hall, flotte store stuer, et utal af værelser, flere badeværelser og toiletter fordelt over de 2 midterste plan - øverst under taget er der værelser til tidligere tjenestefolk (ej registreret i BBR) og nederst en enorm stor kælder, som er tør, opvarmet og med vinduer. På hver side af boligen er der en muret garage, så ejendommen er helt lukket af mod vejen.

Her er således muligheden for i de mange kvadratmeter, at udleve sin kreativitet og skabe den unike bolig efter eget hoved - mulighederne er næsten uendelige.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk