Oddenvej 234, 4583 Sjællands Odde

Solgt på 1 uge til overbud. Vi havde ca. 30 mulige købere forbi boligen, heraf 10 som ville købe boligen og af dem 4 som bød over udbudsprisen. Vi har derfor også fra denne bolig, mange ventende købere til også væsentlig dyre projekter/landejendomme.

Dejligste beliggenhed ud til marker og 1. række til Kattegat med mæglerkig til vandet. Dette charmerende projekt ligger fredeligt for enden af en hyggelig grusvej.

Drømmen om et landsted enten som fritidsbolig eller helårsbolig dvs. flex-bolig findes her med ren Morten Kock idyl. Her er ægte land idyl med fred og ro. Fra ejendommen vil der hele året været den skønneste udsigt til naturen og der er rigtig mange smukke gåture i vente til både Kattegat og Sejerøbugten og Havnebyen med både Superbrugs, skole og havnemiljø er kun en lille cykeltur herfra.

ALT skal eventuelt laves som i ALT da ejendommen ikke har været beboet en del år. Det betyder også at ejendommen sælges til nedrivning og dermed mere som grund og hermed uden sædvanlige rapporter.

Fremvisning sker på egen hånd og ansvar - husk praktisk tøj og sko.Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162