Taarbækdalsvej 11C, 2930 Klampenborg

Endnu en bolig som først startede i vores netværk og solgt til udbudsprisen. Vi har mange kunder til "alt" i Taarbæk - Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis boligvurdering. Vores frihed - Din fordel.

Trygt og hyggeligt minihus

Virkelig charmerende istandsat lejlighed i stueetage i mindre ejendom. Ejerforeningen indeholder 4 lejligheder, fredeligt beliggende tæt på havnen, skoven og stranden. Ejendommen er fra 1904 og er løbende gennemistandsat og opdelt til 4 lejligheder. Lejligheden er på 68 Kvm og virkelig smagfuld indrettet. Man ankommer til hyggeligt indgangsparti og fælles gårdsplads med parkeringsplads. Fra den hyggelige gårdsplads ankommer man til lejligheden, som byder velkommen i entre med gulvvarme og plads sko og overtøj. Ydermere indeholder boligen nyere moderne badeværelse, stor kombineret opholdsstue og spisestue i forbindelse med moderne pænt og klassisk Svane Køkken, Stort soveværelse med udgang til dejlig vestvendt have. I soveværelset er der mulighed for at lave et mindre ekstra værelse.
Lejligheden er indflytningsklar med pæne nyafhøvlede og ludbehandlede fyrretræsgulve, hvidmalede vægge og hvide lofter med indbygget spot.

Brugsret til udhus og fælles fyrrum. P-plads kan tilkøbes for kr. 200.000

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk