Schimmelmannsvej 17C, 2930 Klampenborg

Det er med kæmpe stolthed vi sætter solgt på denne villa efter kun 4 uger

- og dette trods villaen var til salg i mere end 1 år hos kædemægler. Vi havde flere kunder til boligen.

Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

374 etagekvm. i højt beliggende og bæredygtig pragtvilla med den smukkeste udsigt. Du kan naturligvis køre helt op til huset som både har indbygget garage og p.pladser.
Velkommen til denne gedigne kvalitetsvilla i Klampenborg/Charlottenlund, hvor I hver dag kan glæde jer over en bolig og en beliggenhed med unikke fordele.

Den høje beliggenhed og de grønne omgivelser giver jer et fantastisk hjem, hvor I får en pragtfuld udsigt over trækronerne. Der venter jer et hjem med 374 anvendelige kvm. fordelt på et boligareal på 248 kvadratmeter, og dertil kommer 126 kvadratmeter i en fantastisk underetage/kælder, hvor næsten halvdelen kan godkendes til beboelse. Husets nederste plan er højloftet, tør og med fuldt dagslys, hvilket giver jer nogle pragtfulde bonuskvadratmeter, som er et værdifuldt supplement til det officielle boligareal.
Huset er opført i 2009 og er et næsten selvforsynende lavenergihus med varmeforsyning via jordvarme og eldreven varmepumpe, der forsynes bla. via jeres eget solcelleanlæg. Huset har ligeledes et godt og veltempereret indeklima med gulvvarme i alle rum og mekanisk ventilering. Der er tale om byggematerialer af højeste kvalitet med lang levetid og minimal vedligeholdelse. De ydre rammer er sammensat af naturskiffer-tag, håndstrøgne og eksklusive Petersen-tegl og olierede vinduesrammer i lærketræ. Resultatet er et gedigent og særdeles slidstærkt bygningsværk. Der er naturligvis badeværelser på alle tre etager, og for børnefamilien vil det være oplagt med børneværelser i stueplan og underetage og et eksklusivt master bedroom på førstesalen, hvor I får eget bad og walk in. På førstesalen venter husets store opholdsrum - en skøn stue med indbygget pejs, loft til kip og adskillige indretningsmuligheder. I stueplan er der et familievenligt køkken/alrum med masser af plads til de fælles stunder. Her er bl.a. en lang køkkenbar og direkte udgang til haven. Finder I køkkenets farvevalg for markant er det blot et spørgsmål om at ændre farven på fronterne, som vil give hele rummet et mere klassisk/neutralt udtryk. Kælderen eller den perfekte underetage er som nævnt i højeste boligkvalitet og kan rumme alt lige fra teenageafdeling til gæsteværelser, hjemmekontorer, træningsafdeling, vinkælder, hjemmebio m.m. Her er utallige muligheder, og med egen entré og badeværelse øges etagens anvendelsesmuligheder yderligere. Det er også mulighed for, at indrette flere værelser på 1. salen og så have tv-/opholdsstue i stueplan såfremt en mere klassisk indretning ønskes. I får en fantastisk have, der ligger helt ugeneret. De store terrasser i forlængelse af opholdsrummene sikrer læ og det optimale af solskinstimerne. Grunden har tilmed den store fordel, at man kører direkte til huset og har gode, private parkeringsforhold, hvilket ikke er en selvfølge på de højtbeliggende Klampenborg-matrikler. Der er tilmed en opvarmet, integreret garage i forbindelse med underetagen. Hvis I søger en stor, velindrettet og moderne villa med minimal vedligeholdelse og energivenlige løsninger - så er denne gennemførte kvalitetsvilla det perfekte match. Det vil selvsagt være muligt at have et mere klassisk udtryk i form af hvid facade (se div. forslag).


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk