Fredensvej 50, 1. th., 2920 Charlottenlund

lækker 4 værelses i tidsløs herskabsstil

Eftertragtet 4 værelses lejlighed - Alle de efterspurgte detaljer - Udsigt - lys - Veldrevet og indbydende hovedejendom

Eftertragtet stil og størrelse i denne 4 værelses lejlighed i herskabsstil. Det skønneste lysindfald og udsigt over kvarteret venter også. Alle de efterspurgte detaljer som højloftet rum med stukudsmykning, sildebensparket, fyldningsdøre, store flotte vinduespartier, specielt i stuerne hvor solen står på hele dagen. Rigtig pæn lejlighed med lækkert lyst og nyere køkken, 2 store stuer hvoraf det ene alternativt kan bruges som værelse eller spisestue samt 2 soveværelser. Badeværelset har en god størrelse hvor der er plads til vaskemaskine samt tørretumbler og stadig rummeligt. Beliggenheden er helt i top midt i Charlottenlund hvor både Jægersborg Alle og Ordrupvej ligger i gåafstand og stille villakvarter i baghaven. Mere beskrivelse er på vej.
Super veldrevet hovedejendom hvor man bliver budt velkommen i det flotte ind-/opgangsparti samt et skønt gårdhavemiljø med eget cykelskur. Endvidere medfølger praktisk loftsrum.

Flere billeder er på vej

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk