Uglebjerget 1 Liseleje, 3370 Melby

Solgt på 5 uger og vi havde flere bud på huset ! Så kontakt os venligst på 3961 6162 | info@kco.dk for en gratis boligvurdering, såfremt du også skal have solgt.

Liseleje burde postnr være, da huset ligger i kort gåafstand til alt hvad skønne Liseleje tilbyder .Mulighedernes hus i kort afstand til Liseleje. Ikke et håndværkertilbud men muligheden for selv at gøre det færdigt. De nuværende ejer har fået andre planer mens de var i gang med at istandsætte huset, så nu står der et nyt køkken og badeværelse og venter på de nye heldige ejere, der sammen med søm og maling selv få gjort sit nye sommerhus færdigt og helt i egen smag. Huset kan overtages omgående så man kan nå af få denne skønne sommer med vi allerede har taget hul på.

Huset kan indrettes med 2-3 gode soveværelser, badeværelse med god størrelse og et fantastisk opholdsrum med kombineret køkken/alrum/stue i et stort og dejligt rum orienteret mod den syd-/vestvendte have.

Når sommerhatten sættes på skrå, naturen summer af liv, bierne samler honning og spreder blomsterstøv - så ved vi at det sociale sommerliv er i flor. En stemning og følelse vi ej kan fornægte og hvis rammerne dog bare kunne matche - så ville frirummet danse. Denne grund og beliggenhed vil igen blive et enestående frirum, hvor livet ikke kun er i flor om sommeren. Den solvendte og naturligt afskærmede grund, gør at både tidligt forår til sent efterår byder på fantastisk sommerhusliv. Her er plads til at slikke solskin, nyde årstidernes skiften med den vilde natur i egen have. Liseleje by og strand ligger blot en lille cykel- eller gåtur fra sommerhuset, og her er en helt særlig stemning, som folk gerne kører langt for at opleve. Badehotel, små hyggelige butikker, fiskebutik og strandcaféer udgør denne aldeles velfungerende og charmerende by. Den brede lange sandstrand som folder sine vinger ud med smukke klitter og vand så langt øjet rækker - fuldender følelsen af sommer og et liv. Et sommerliv der bare skal leves og opleves her i disse smukke naturområder.


På sommerhusets naturskønne grund er der endvidere etableret et åraktisk skur eller med tiden et anneks og et væld af terrasser og hyggelige kroge
Den frodige grund summer i dag af liv og vild natur - her er rig mulighed for at man kan forme den efter eget ønske eller lade vild med vilje vokse sig endnu mere mægtig. Sommerhuset er placeret i et dejligt lukket sommerhusområde hvor den ægte ferie- og weekendstemning er nem at blive en del af. Udover charmerende Liseleje, så kan du inden for nogle minutters kørsel nå Melby, hvor der både er togforbindelser til Frederiksværk, Hundested og Hillerød. Du er også kun nogle få kilometer væk fra økolandsbyen i Torup, hvor du kan besøge en af Danmarks ældste økolandsbyer eller handle lokalt på Torup Marked, som er et madmarked med boder fra de lokale fødevareproducenter. Derudover er byerne Frederiksværk, Hundested og Lynæs også beliggende inden for kort afstand, som alle er mere end ét besøg værd - her er noget for alle sanser og alle aldre.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk