Vintervej 3, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN og har solgt denne villa på de bedste vilkår og på kort tid. Den var tidligere til salg hos kædemægler i ca. 8 mdr. Vi havde mange kunder til boligen, som søger i Årstidskvarteret. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering

MERE END 2OO KVM I ÅRSTIDSKVARTERET MED SYDVENDT HAVE -SVENSK PORCELÆNSOVN - HYGGELIG UDESTUE

Forårsvej, Sommervej, Efterårsvej, Vintervej. Ikke så underligt, at et kvarter med de vejnavne kaldes Årstidskvarteret. Som vejenes Vivaldi er de 4 årstidsveje et kendt og attraktivt kvarter i Charlottenlund. De ligger alle parallelt med Bernstorffsvej, slottet og den smukke Bernstorff Slotshave. Det er et kvarter med markante, ældre huse, og det er et stille kvarter, selv om strøget og alle de lækre butikker på Jægersborg Allé ligger lige om hjørnet.

Vintervej 3 er et af vejens klassiske, charmerende og hyggelige huse med sprossevinduer og havestue. Det er bygget i 1923 og renoveret til et moderne hus til familien med børn. Typisk for sin tid er det et hus med stuk og rosetter og døre med fyldninger. Her er 202 m2, nemt at indrette og lige til at flytte ind i. Det er et meget hyggeligt hus med den atmosfære, der kommer med ældre huse. Det ligger helt rigtigt på grunden med en stor terrasse som uderum mod syd og vest. Altså sol hele dagen. Huset ligger med gavlen synligt mod vejen, men haven, den er ikke synlig, den er et lille, hemmeligt åndehul. Kultiveret er den med stensætning, lavendel og kirsebær-laurbær og nem at holde.

Postadressen er 2920 Charlottenlund. Her er kort cykelvej til skoler, private og offentlige, til gymnasier, sportsaktiviteter og daglige indkøb i Ordrup og på Jægersborg Allé, som har et slot i hver ende: Bernstorff Slot i den ene, Charlottenlund Slot i den anden. Begge slotte har store, offentlige parkanlæg. Fra Forårsvej trisser man lige over Bernstorffsvej med hund og børn, og så er der hundegåtur i den grønne Bernstorff Slotshave - uden snor.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk

.