Valdemars Alle 56B, 2860 Søborg

Solgt på kort tid og til udbudsprisen. - Vi havde rigtig mange potentielle købere til denne bolig og alene 12 nye kunder til villaer i området - Kontakt os venligst på 39616162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

Nyopført dobbelthus(e) på hele 189 kvm - 2 lækre badeværelser - Kæmpe køkken/alrum - Gulvvarme - lavenergi - Eget stort havestykke

Den store grund er inddelt i to private haver med masser af plads til små hyggelige kroge, morgensolen på terrassen, den smukke aftenhimmel og god plads til leg i den åbne have. Træder man ind i haven ser man de lyse boliger med store vinduespartier med lysindfald mod alle verdenshjørner.~oligerne er designet enkelt og nutidigt, i kvalitets materialer. Indenfor er stueplan designet til familieliv såvel som fordybelse. Etagen er stort set ét stort 'leve-rum' med køkken og masser af plads til liv og leg, gæster, lektier osv. Der er også en rolig zone med lysindfald fra øst og vest som giver det flotteste lys dagen igennem. Til sidst er der et badeværelse med brus som også fungere som gæstetoilet samt 1 ekstra værelse/kontor man kan trække sig tilbage til mens man stadig er en del af familielivet lige udenfor. Værelset har terrassedør mod øst og morgensolen. 1 salen er med hele 3 værelser og en meget stor repos, på størrelse med et selvstændigt værelse for at bringe rumligheden med op ovenpå. Her kan både være kontorplads, læsekrog eller legeområde. Værelserne har alle flere vinduer eller franske altandøre, da værelser med varieret dagslys lys altid fremstår spændende da lyset ændrer karakter henover dagen. Og det allerbedste er det skønne og store badeværelse med både fritstående badekar og brus samt vaskesøjle installeret. Boligen ligger midt på den stille del af Valdemars Alle og I kan spadsere til Buddinge S-togsstation på under 10 minutter, hvor I ud over den gode forbindelse til resten af Storkøbenhavn også kan slå vejen omkring Kvickly. Nem adgang til motorvejsnettet hører også med til det samlede, praktiske liv der venter her.

Hele boligen er med et dejligt lysindfald, mange og store vindues-/dørpartier, så her er også et væld af udgange til haven. Dette er boligen til de pladskrævende, som både ønsker et flot og hyggeligt hjem med absolut minimum at vedligeholde, og ikke mindst energiforbrug med højintelligent gulvvarme system i hele boligen og genvex anlæg.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk