Grønsvinget 28A, 2730 Herlev

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte på kort tid denne skønne villa. Var tidligere til salg hos kædemægler. Vi havde mange potentielle kunder. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Må vi også sælge din bolig ?

Rigtig god placering i et af Herlevs bedste villakvarterer - kort til alt - skole/institutioner, natur, indkøb og sportsfaciliteter samt offentlig transport. Man er ikke langt fra København og med nem adgang til Ringveje, så er man hurtigt på farten eller midt i det pulserende City.

En bolig, hvor der ikke skal bruges mange ressourcer på, at vedligeholde - hverken inde eller ude og ligeledes med en nem og ugenert sydvendt have. Fælles med naboen er her et pænt åbent adkomstparti med plads til minimum 4 biler og flisegang til hoveddøren samt egen stor terrasse - alt i mørkegrå fliser, som matcher resten af ejendommen. Arkitekturen er let, skandinavisk/minimalistisk og uden tagudhæng fra det matsorte tag, som er afsluttet m/arkitekttagrender i zink. Facaden er i lyse beige sten og med vinduer i alu/antracit, som har hvide trærammer inde og lavenergiglas.

Indenfor mødes man af flotte gulve i store lysegrå klinker eller børstet egetræ i brede planker - alle selvfølgelig med vandbåren gulvvarme. Fyret er naturgas og med automatisk genvinding, så varmeregningen er meget lav. Her er ikke sparet på detaljer, som højt til kiploftet med akustikplader og ovenlysvinduer, som giver en fantastisk lyseffekt samt skabe i alle 5 værelser mv.. Forældre og børneafdeling, 2 lækre badeværelser, bryggers og alle hårde hvidevarer fra Siemens i god kvalitet - for ikke at tale om den store lyse stue i åben forbindelse til et praktisk arbejdskøkken m/vaskeø og masser af skuffer. Hele huset er udstyret med HTH kvalitetselementer i hvidt.

Kort og godt et kvalitetsbyggeri opført af meget erfaren entreprenør og ligeså danske håndværkere - det kan ses og skal opleves tæt på.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk